Annoncering

Mobilselskabet Aps ejer nyhedssitet Mobil.nu, analysesitet TelePrisTjek.dk, forbrugertjenesten MobilKunden.dk og prissammenligningstjenesten TelePrisGuide.dk.

Med totalt 400 000 månedlige besøgende er Mobilselskabet Aps, Danmarks største mediehus med fokus på forbrugerrettet mobilteknologi og teleydelser.

Mobilselskabet Aps drives af Mobilekspert, Steen Jørgensen og Teleanalytiker, Nicolas Fredriksen, som tilsammen har mere end 30 års erfaring og viden fra telemarkedet.

Nicolas Fredriksen og Steen Jørgensen leverer hertil jævnligt analyser, prissammenligninger og nyheder til landets største medier; Jyllands Posten, BT, Ekstra Bladet, Politiken, Berlingske, TV2 og Danmarks Radio m.fl. Se mere under Presse

Ønsker du at annoncere i vores medier

Steen Jørgensen og få et godt tilbud
e-mail: Steen@mobilaps.dk
Mob: +45 2999 5084

Vores læsere og brugere

Fordelingerne nedenfor er fremkommet af Data fra Google Analytics samt undersøgelser vi løbende gennemfører på tværs af vores medier (Sidst opdateret oktober 2015).

Aldersfordeling
8 procent er under 25 år.
80 procent er mellem 25 og 60 år.
12 procent er over 60 år.

Nyhedsstof generelt
30 procent af læserne er kvinder.
70 procent af læserne er mænd.

Prissammenligningstjenesterne
60 procent af brugerne er kvinder.
40 procent af brugerne er mænd.

Artikler vedr. børn og familie
70 procent er kvinder.
30 procent er mænd.

Artikler vedr. seniorer
80 procent er mænd.
20 procent er kvinder.

Nuværende mobiltelefon
30 procent har iOS*.
66 procent har Android.
4 procent har Windows.

*Ligger væsentlig lavere end landsgennemsnittet på ca. 40 procent.

Danskernes foretrukne mobilabonnement

 • 3 procent foretrækker den absolut billigste pris på tale, data og sms.
 • 21 procent accepterer mobilabonnement der er op til 30 procent dyrere end den absolut billigste pris på tale, data og sms*.
 • 60 procent accepterer mobilabonnement der er 30 til 100 procent dyrere end den absolut billigste pris på tale, data og sms**.
 • 16 procent accepterer mobilabonnement der mere end 100 procent dyrere end den absolut billigste pris på tale, data og sms***.

*Om et mobilabonnement koster 20 til 30 kroner mere end de absolut billigste i sin kategori, er ikke afgørende for vores brugere. Ofte har netværket, selskabets image og det eksakte mix af tale, data og sms afgørende betydning.
**Den mest efterspurgte kategori af mobilabonnementer er typisk 30 til 100 procent dyrere end det billigste mobilabonnement. Netværk, image og kombination af tale, data og sms har betydning, men størst betydning har måske muligheden for køb af mobil, tilhørende tjeneste f.eks musik og andre fordele.
***Ganske mange foretrækker et mobilabonnement der også giver rabat på telefoner, men vi ser også en stigende tendens til, at mobilabonnementer som giver tjenester og fordele med på købet er interessante.

 

Generelt om danskernes præferencer


Danskerne er prisbevidste. De er absolut ikke prisjægere. Alle vores Data viser, at danskerne primært er interesserede i at foretage fornuftige og bevidste valg af mobilselskab og teleydelser. De fleste danskere er interesserede i den gode deal, som opfylder deres egen eller hele familiens behov på bedst mulige måde.

Danskernes præferencer for mobiltelefoni kan opsummeres som følger i prioriteret rækkefølge:

 • Netværket og mobildækningen skal fungere optimalt hvor jeg bor og arbejder.
 • Mobilselskabet skal have god kundeservice og høj anseelse giver også tryghed for et godt valg.
 • Prisen på mobiltelefoner er afgørende.
 • Danskerne sætter pris på relevante tjenester og fordele, som inkluderes i mobilabonnementet. Særligt gælder dette for familiepakker.
 • Mobilabonnementets indhold af Tale, Data og SMS/mms bør være relevant for det individuelle mobilforbrug.
 • Prisen på taletid og data er afgørende.

 

Konklusion


Mobilselskaber som udelukkende konkurrerer på at være billigst på tale, data og sms vil få det meget svært i fremtiden. Prisforskellene blandt lavpris-selskaberne er blevet så små, at det ikke betyder det store om man kan spare 10, 20 eller 45 kroner om måneden.

Danskerne er mest af alt optaget af om netværket og mobildækningen fungerer hvor de bor og arbejder. Hertil har det stor betydning, at mobilselskabet har gode priser på mobiltelefoner og at mobilselskabet for øvrigt har god anseelse og kundeservice. Hvis disse forhold er til stede vil de fleste danskere gladeligt betale priser der er op til 100 procent dyrere end prisen ved de billigste mobilselskaber.

Danskerne er meget interesserede i den gode aftale. Flere og flere mobilselskaber inkluderer gratis tjenester og attraktive fordele i deres mobilabonnementer, og det er noget danskerne har fået øjnene op for. Besparelserne de kan opnå ved disse tjenester og fordele er ofte meget større end prisen på selve taletiden, data- og sms-forbruget. Det gælder særligt for mange familier, som samlet set kan opnå meget store rabatter på mobilforbrug, tjenester, fordele, telefoner og bredbånd.

Mobilselskaber som fremadrettet satser på netværk, familiefordele, tjenester og fordele, herunder rabatter på mobiltelefoner, vil stå meget stærkere i konkurrencen med de traditionelle lavpris-selskaber – Prisen på disse mobilabonnementer vil være dyrere, men de samlede besparelser kan være ekstremt store.

 

Grundlæggende præmisser for annoncering i vores medier

Mobilselskabet Aps vil altid – 100 procent uafhængig af annoncører – have fokus på nedenstående grundprincipper.

 • Vi vil altid tilbyde uvildige analyser, anmeldelser, test og prissammenligninger af produkter og ydelser på telemarkedet og vores konklusioner vil altid være uafhængige af annoncørforhold.
 • Vi vil gøre danskerne klogere på mobilteknologien og vise vejen frem til mobiltelefoner, løsninger og tjenester, som kan være relevante, attraktive og bekvemmelige for den enkelte dansker og familien.
 • Vi vil altid bringe relevante nyheder fra ind- og udland, og have fokus på alt der rør sig indenfor mobiltelefoner og mobilteknologi. Vi vil også have et kritisk blik på mobilselskabernes ydelser, tilbud, priser, fordele og ulemper.
 • Vi vil altid teste, sammenligne og analysere telemarkedet på saglige og objektive kriterier.