Annoncering, Markedsføring og Advertorials

Effektiv markedsføring:

Professionelle aktører indenfor it, tele & tech, der ønsker at kommunikere med privatpersoner, familier, selvstændige og mindre virksomheder, kan opnå effektiv markedsføring på; Mobil.nu, Mobilsiden.dk, TelePrisTjek.dk, Mobilpriser.dk, Pricepusher.dk, Teleprisguide.dk og MobilKunden.dk.

 • Totalt 8 000 000 banner-eksponeringer pr. måned.
 • 700 000 unikke besøgende pr. måned.
 • Publicer Advertorials der overholder Googles retningslinjer for brug af links med henblik på optimal synlighed i søgemaskinerne og kommuniker ordentligt med alle vores læsere.
 • Produktion af web-Tv for annoncører der ønsker en filmisk fremstilling med op til 400 000 visninger om måneden på Youtube og i vores egne medier.

Se også: Vejledning til udformning & priser på den gode Advertorial

Hvis du er en international aktør med fokus på det engelsksprogede marked kan vi tilbyde effektiv markedsføring på SmartphonesRevealed.com.

Hør mere om dine muligheder for effektiv markedsføring på vores sites

Kontakt Steen Jørgensen, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af effektiv markedsføring, priser og vilkår for Banner-annoncering, CPC, Advertorials, Linkbuiliding og Web-Tv produktion/annoncering. Steen kan kontaktes telefonisk alle hverdage i tidsrummet 09:00 – 16:00 CET på:
+45 29 99 50 84.

Du kan også sende en mail til: steen@mobilsiden.dk

Vores læsere og brugere

Fordelingerne nedenfor er fremkommet af Data fra Google Analytics samt undersøgelser vi løbende gennemfører på tværs af alle websites under Mobilselskabet Aps. (Sidst opdateret oktober 2021).

Aldersfordeling
18 procent er under 25 år.
75 procent er mellem 25 og 60 år.
7 procent er over 60 år.

Nyhedsstof generelt
30 procent af læserne er kvinder.
70 procent af læserne er mænd.

Prissammenligningstabeller & artikler med prissammenligninger
60 procent af brugerne er kvinder.
40 procent af brugerne er mænd.

Artikler vedr. børn og familie
70 procent er kvinder.
30 procent er mænd.

Artikler vedr. seniorer
60 procent er mænd.
40 procent er kvinder.

Nuværende mobiltelefon
30 procent har iOS*.
70 procent har Android. *Ligger væsentlig lavere end landsgennemsnittet på ca. 40 procent.

Danskernes foretrukne mobilabonnement

 • 3 procent foretrækker den absolut billigste pris på tale, data og sms.
 • 21 procent accepterer mobilabonnement der er op til 30 procent dyrere end den absolut billigste pris på tale, data og sms*.
 • 60 procent accepterer mobilabonnement, der er 30 til 100 procent dyrere end den absolut billigste pris på tale, data og sms**.
 • 16 procent accepterer mobilabonnement der mere end 100 procent dyrere end den absolut billigste pris på tale, data og sms***.

*Om et mobilabonnement koster 20 til 30 kroner mere end de absolut billigste i sin kategori, er ikke afgørende for vores brugere. Ofte har netværket, selskabets image og det eksakte mix af tale, data og sms afgørende betydning. **Den mest efterspurgte kategori af mobilabonnementer er typisk 30 til 100 procent dyrere end det billigste mobilabonnement. Netværk, image og kombination af tale, data og sms har betydning, men størst betydning har muligheden for køb af mobil, tilhørende tjenester, f.eks. musik, og andre fordele. ***En betydelig andel af danskerne foretrækker et mobilabonnement der også giver rabat på telefoner, men vi ser også en stigende tendens til, at mobilabonnementer der giver tjenester og fordele med på købet er interessante.

Generelt om danskernes præferencer

Danskerne er prisbevidste, men de er absolut ikke prisjægere. Alle vores Data viser, at danskerne primært er interesserede i at foretage fornuftige og bevidste valg af mobilselskab og teleydelser. De fleste danskere er interesserede i den gode deal, der samlet set opfylder deres egen eller hele familiens behov på bedst mulige vis.

Danskernes præferencer for mobiltelefoni kan opsummeres som følger i prioriteret rækkefølge:

 • Netværket og mobildækningen skal fungere optimalt hvor jeg bor og arbejder.
 • Mobilselskabet skal have god kundeservice og høj anseelse giver også tryghed for et godt valg.
 • Prisen på mobiltelefoner er afgørende.
 • Danskerne sætter pris på relevante tjenester og fordele, som inkluderes i mobilabonnementet. Særligt gælder dette for familiepakker.
 • Mobilabonnementets indhold af Tale, Data og SMS/mms bør være relevant for det individuelle mobilforbrug.
 • Prisen på taletid og data er afgørende.

Konklusion

Mobilselskaber som udelukkende konkurrerer på at være billigst på tale, data og sms vil få det meget svært i fremtiden. Prisforskellene blandt lavpris-selskaberne er blevet så små, at det ikke betyder det store om man kan spare 10, 20 eller 45 kroner om måneden.

Danskerne er mest af alt optaget af om netværket og mobildækningen fungerer hvor de bor og arbejder. Hertil har det stor betydning, at mobilselskabet har gode priser på mobiltelefoner og at mobilselskabet for øvrigt har god anseelse og kundeservice. Hvis disse forhold er til stede vil mange danskere gladeligt betale priser der er op til 100 procent dyrere end prisen ved de absolut billigste mobilselskaber.

Danskerne er interesserede i den gode aftale. Flere og flere mobilselskaber inkluderer gratis tjenester og attraktive fordele i deres mobilabonnementer, og det er noget danskerne har fået øjnene op for. Besparelserne de kan opnå på populære streaming-tjenester og ved andre fordele er ofte meget større end prisen på selve taletiden, data- og sms-forbruget. Det gælder særligt for mange familier, som samlet set kan opnå meget store rabatter på mobilforbrug, tjenester, fordele, telefoner og bredbånd. Mobilselskaber som fremadrettet satser på netværk, familiefordele, tjenester og fordele, herunder rabatter på mobiltelefoner, vil stå meget stærkere i konkurrencen med de traditionelle lavpris-selskaber – Prisen på sådanne mobilabonnement vil være relativt dyre, men de samlede besparelser kan ofte overstige merprisen på abonnementet.

Grundlæggende præmisser for annoncering i vores medier

Mobilselskabet Aps vil altid – være 100 procent uafhængig af annoncører – være styret af nedenstående grundprincipper.

 • Vi vil altid tilbyde uvildige analyser, anmeldelser, test og prissammenligninger af produkter og ydelser på telemarkedet og vores konklusioner vil altid være uafhængige af annoncørforhold.
 • Vi vil gøre danskerne klogere på mobilteknologien og vise vejen frem til mobiltelefoner, løsninger og tjenester der er relevante, attraktive og bekvemmelige for den enkelte dansker, familien, selvstændige og mindre virksomheder.
 • Vi vil altid bringe relevante nyheder fra ind- og udland, og have fokus på alt der rør sig indenfor mobilteknologiens verden. Vi vil også have et kritisk blik på mobilselskabernes ydelser, tilbud, priser, fordele og ulemper.
 • Vi vil altid teste, sammenligne og analysere telemarkedet på saglige og objektive kriterier.

info@mobilselskabet.dk

+45 2999 5084

Uplandsgade 72, 2300 København S

CVR.: 36429518