Nyheder, Prissammenligninger & Test

Vi er 12 forskellige websites med samme mål under samme tag

Med totalt 700 000 månedlige besøgende er Mobilselskabet Aps, Danmarks største mediehus med fokus på brugerrettet mobilteknologi og teleydelser. Test, bedømmelser, anmeldelser og prissammenligninger af mobilabonnement, bredbånd, mobiltelefoner, tablets, tilbehør og gadgets er blandt vores spidskompetencer.

Vi arbejder hver dag med at bringe relevante nyheder, producere uvildige prissammenligninger og give nyttige guides og tips til hvordan privatpersoner, familier, selvstændige og mindre virksomheder kan få det bedste ud af mobilteknologien.

Vi er eksperter på nyheder, analyser, test, anmeldelser & prissammenligninger

Mobilselskabet Aps er Danmarks største nyhedsformidler med fokus på mobilteknologi, telemarkedet og prissammenligninger af mobilabonnement, bredbånd og telefoner. Hertil tester, bedømmer og anmelder vi mobiltelefoner, tablets, tilbehør og gadgets.

Mobilselskabet Aps arbejder hver dag for at gøre Hr. & Fru. Danmark, familier, selvstændige og mindre virksomheder klogere på mobilteknologiens anvendelsesmuligheder og bedre informeret om telemarkedets ydelser, produkter, fordele og ulemper.

Til at hjælpe os med at udføre den daglige tjans har vi samlet et hold bestående af gode og vidende mennesker der er eksperter på hvert sit felt.

I tillæg nyder Mobilselskabet Aps godt af humøret, kompetencerne og bidragene fra en række dygtige freelance skribenter. Uden deres bidrag ville vi aldrig kunne realisere vores målsætning om at levere dagens mest relevante it-tele & tech nyheder.

Søger du det fedeste fritidsjob eller er du freelancer med ild i hjertet

Vi søger altid efter nye talenter og ildsjæle der brænder for it- tele & tech. Vi søger særligt efter unge mennesker der har et brændende hjerte for internet- og mobilteknologi, smartphones og gaming, og som ønsker at dele ud af deres oplevelser, viden og entusiasme… og kritiske sans – Hvis du er den vi søger, og hvis du kan begå dig på Youtube eller formidle din viden skriftligt, så hører vi gerne fra dig.

Send en mail til info@mobilselskabet.dk. Vedlæg et uddrag fra tekst eller video du selv har produceret og vi vender hurtigst muligt tilbage med svar på din ansøgning.

/Bestyrelsen for Mobilselskabet Aps.

Nyhedsredaktioner med fokus på mobilteknologien & telemarkedet

Nyhedssiderne Mobil.nu og Mobilsiden.dk er Danmarks største nyhedsredaktioner med fokus på test, bedømmelser og anmeldelser af mobiltelefoner, tablets, tilbehør og gadgets. Her finder du seneste nyt om aktørerne i telebranchen, analyser af telemarkedet og betragtninger om vindene der trækker op i mobilteknologiens horisont.

Redaktionerne på Mobil.nu og Mobilsiden.dk er selvstændige, men samarbejder om at dække nyhedsbilledet så bredt og dybdegående som muligt, og begge redaktioner formidler mobilteknologien herunder teknologierne knyttet til 5G, Kunstig Intelligens og Tingenes Internet (IOT) på en let og forståelig facon.    

Forbrugertjenesten TelePrisTjek.dk formidler nyttige tips, guides og prissammenligninger af mobilabonnement, telefoner og bredbånd. Fokus er på hvordan privatpersoner, familier, selvstændige og mindre virksomheder kan få det bedste ud af mobilteknologien. Bag artiklerne på TelePrisTjek.dk står mobil- og tech-eksperterne Steen Jørgensen, Daniel Søgaard Hald og Teleanalytiker, Nicolas Fredriksen.

Læs mere: Sådan finder du det billigste mobilabonnement

SmartphonesRevealed.com er vores internationale website med fokus på test, anmeldelser og prissammenligninger af smartphones. Stein Jürgen er vores flamboyante mobilekspert og web-tv-vært, som du også møder på Youtube.

Prissammenligninger af mobiltelefoner, bredbånd & mobilabonnement

Mobilpriser.dk er Danmarks største rendyrkede website for kvalitets- og prissammenligninger af mobiltelefoner. Priser og tilbud opdateres dagligt og kvalitetsbedømmelserne opdateres for hver ny mobil, der kommer på markedet – Sammenlign aktuelle priser, tilbud og kvaliteter inden du køber din næste mobil. Samtlige mobiler er testet og bedømt af mobileksperterne, Steen Jørgensen og Daniel Søgaard Hald.

Prissammenligningssiden TelePrisGuide.dk har fokus på; Aktuelle priser, tilbud & kundebedømmelser af mobilselskabernes abonnementer på telefoni, mobilt bredbånd og mobiler – Tjek alle priser på mobilabonnement og bredbånd, og sammenlign mobilselskabernes mobildækning, kundeservice og kundetilfredshed.

Se også: Del dine erfaringer med teleselskabernes kundeservice og netværk

Mobilkunden.dk vender telemarkedet på hovedet og sætter mobilkundens behov i centrum. Find bedste og billigste mobilabonnement ud fra dit eget, dine børns, familiens eller virksomhedens behov – Find mobilabonnementet der passer bedst til specifikke behov.

Pricepusher.dk sammenligner priser og aktuelle tilbud på mobiltelefoner Med/Uden mobilabonnement, trådløse højtalere, og headsets. Sammenlign også priser på tablets, tilbehør til mobilen og populære gadgets.

Uvildige prissammenligninger & uafhængige redaktioner til pressen

Mobilselskabet Aps er en uafhængig nyhedsformidler af it, tele & tech. Vores analyser og prissammenligninger af mobiltelefoner, bredbånd og mobilabonnement er uvildige og omfatter priser og aktuelle tilbud fra samtlige aktører på markedet. Vi er hertil i jævnlig dialog med Forbrugerrådet og Forbrugerombudsmanden mhb på at sikre produktion af optimale prissammenligninger der også overholder den gældende danske lovgivning.    

Teleanalytiker, Nicolas Fredriksen og mobileksperterne, Steen Jørgensen og Daniel Søgaard Hald har op gennem årene jævnligt leveret analyser og optrådt som eksperter i landets største medier. Vi stiller også gerne i fremtiden op for pressen og svarer på spørgsmål om smartphones, telemarkedet og vindene i mobilteknologiens horisont.

Se også: 758 gange har vi delt vores betragtninger og analyser med danske medier

info@mobilselskabet.dk

+45 2999 5084

Uplandsgade 72, 2300 København S

CVR.: 36429518